Auhinnatud maavarade tellimiskeskkond Roadly laieneb Lõuna-Eestisse

Meedia Roadly

Maavarade tellimiskeskkonda arendav idufirma Roadly, mis on siiani tegutsenud peamiselt Põhja- ja Kesk-Eestis, laiendab alates 28. juunist oma tegevust Lõuna-Eestisse. 

Roadly on maavarade tellimiskeskkond, mis ühendab kliendid, kohalikud karjäärid ja piirkondlikud transpordipartnerid ühte rakendusse, et tagada võimalikult mugav tellimise kogemus ning  optimeeritud veoring era- ja äriklientidele. Tellimine on kättesaadav 24/7 ning hinnakujundus on automatiseeritud ja läbipaistev. Klientidel on võimalus valida soovitud tooted koos sobiva transpordivahendiga Roadly rakendusest telli.roadly.ee ning materjalid toimetatakse soovitud ajal valitud sihtkohta.

Alates 2022. aastast tegutsev Roadly tellimiskeskkond on siiani olnud avatud Raplamaal, Harjumaal ja Järvamaal. Roadly teatab oma laienemisest Lõuna-Eestisse alates 28. juunist 2023. Laienemine annab klientidele võimaluse tellida maavarasid Roadly platvormilt koos transpordiga, tagades kiire ja mugava ostukogemuse ka Jõgeva, Tartu, Võru ja Põlva maakondades.  Olles sealjuures esimene maavarade tellimiskeskkond, mis võimaldab maavarade tellimist koos transpordiga rohkem kui seitsmes erinevas maakonnas nii Põhja- kui ka Lõuna-Eestis.

“Me otsime pidevalt võimalusi piirkondade laiendamiseks, et olla pidevalt arenevas sektoris jätkuvalt usaldusväärsem ja uuenduslikum terviklahendusega partner nii eraisikutele kui ka ettevõtetele,” selgitas Roadly tegevjuht Kethy Bonder. “Kogu ehitussektor liigub digitaliseerimise suunas, et teenus oleks võimalikult paindlik, kiire ja läbipaistev. Maksimaalset väärtust saab luua vedajaid, tootjaid ja tehnoloogilisi lahendusi kombineerides.” lisas Kethy.

Roadly OÜ koostööpartneriteks Lõuna-Eesti piirkonnas on teiste hulgas AS Trev-2 Grupp, Eesti Killustik OÜ ning kohalikud transpordipartnerid, kellega koostöö tagab kvaliteetsete maavarade pakkumise ja usaldusväärse transpordi klientidele.

Roadly on pälvinud tunnustuse Äripäeva teemaveebi Kaubandus.ee korraldatud E-kaubanduse UX konverentsil. Ettevõte võitis kategoorias “Kodu, aed, mööbel, ehitus” tiitli kui kõige kasutajasõbralikum e-pood. See tunnustus rõhutab Roadly pühendumust kvaliteetsele ja lihtsasti kasutatavale online-tellimiskeskkonnale.

Alates 2023. aasta algusest on Roadly Tehnopol Startup Inkubaatori mõjuettevõtete kasvuprogrammis, kus ettevõte on saanud tunnustust innovaatilise lahenduse eest maavarade tellimise valdkonnas.